Agenda Kolibrie

de ideale kombinatie van een geweldige vakantie in de natuur.

Agenda

MINDFULL en HEARTFULL DETOXEN

DORDOGNE FRANKRIJK
van zaterdag 29-8-2020 tot en met za 5-9 -2020

8 dagen lang intens genieten van een heerlijke nieuwe plek in het schitterende gebied van de Dordogne, de Perigord Vert.

Het is een prachtig glooiend landschap met afwisselend bos, weide, meertjes en veel, veel groene natuur.

meer dan ideaal om in de nazomer aangenaam en nuttig te verenigen tot een geweldige gezondheids -  vakantie!

Vasten - detoxen - reinigen - ontgiften - kuren - ontslakken, zomaar woorden die van toepassing zijn op deze franse week.

Dagelijks gaan we wandelend de omgeving verkennen en beleven, zodat we heerlijk in beweging zijn wat het reinigingsproces uitermate goed ondersteund.

Er zijn ook verschillende opties om bijvoorbeeld een waanzinnig mooie grot te bekijken of Brantome een dorpje wat het Venetie van de Dordogne wordt genoemd.

We verblijven dicht bij een groot recreatie-meer waar heerlijk in de buitenlucht gezwommen kan worden. Kortom voor elk wat wils en meer dan genoeg opties om jouw kuur-

week optimaal te benutten en te beleven, waarbij uiteraard het aspect van reinigen voorop staat. Holistisch reinigen, spiritueel reinigen waarbij lichaam - Ziel en Geest aandacht krijgen en ondersteund worden.

Savonds in het centrum terug is er een uitgebreid en gevarieerd programma aanbod, maar je kan natuurlijk ook ervoor kiezen iets anders te doen. Het is jouw kuur en

jij hebt de keuze om het zo in te vullen wat goed voor jou voelt. Oftewel er zijn altijd vrijheid in keuzes.

We verblijven in een centrum genaamd "CreaTerre" in La Pinelie. Iedere gast heeft een eigen kamer en deelt de douche met 1 ander persoon.

Er is 1 huis met alleen 1 grote zolder waar 2 personen kunnen verblijven met ieder een grote eigen gedeelte en verder geen andere personen in het huis.

De ligging van het centrum is super rustig aan de bosrand met reeen en andere dieren die we kunnen spotten. Een schitterende tuin met optimale privacy!

Tevens is er een geweldige mooie grote yoga-danszaal waar ook een gedeelte van ons programma zal plaatsvinden.

Je krijgt tevens individuele gezondheidsadviezen, om na de kuur jezelf in goede conditie te houden zodat het effect van het vasten optimaliseert en slechte gewoonte

worden afgebouwd c.q. geelimineerd

De groep is klein, max. 8 a 9 personen. Je kan aangeven of je samen wilt reizen of dat je eerder komt en later weggaat.

Je kan kiezen uit streng of mild vasten, uiteraard net als de kruidenthees alles biologisch:

1. groentesap

2. rijstvasten

3. mild vasten : sochtends sap en fruit, savonds sap en rauwkost

Investering in jezelf, in preventie van ziekten, in jezelf een vakantie geven, in iets nieuws proberen, in jezelf optimaliseren :

745 euro waarvan 600 euro aan consulten zullen worden uitgeschreven

Aanmelden


 

MINDFULL en HEARTFULL DETOXEN