Nieuws

Februari

Het woord februari betekent reinigen. Van oudsher was er niet veel dat op het land groeide en gingen de mensen ten gevolge daarvan als vanzelf reinigen en minder eten. Tegenwoordig is er veel en veel te veel overvloed waardoor het vasten en reinigen door het grote gros wordt overgeslagen met alle welvaartsziekten van dien.

Probeer deze maand is 1x per week een sapvastendag in te lassen. Of een rijstdag of met koud weer een dag alleen lichte bouillon of lichte groentensoep. Ook aan te bevelen is de hele maand vegan te eten. Dat is bij uitstek het meest reinigende dieet. Op de site van vegan challenge kun je je inschrijven voor 1 maand lang gratis lekkere vegan recepten. Wil je eens wat anders? Probeer dat eens uit.

Er zijn nog plaatsen vrij voor de reinigingskuur in April met Pasen. Sapvasten kan je kiezen, of rijstvasten of een milde detoxkuur met zuur-base vasten.

 

 

Januari 2020

Een NIEUW jaar is geboren, met magische getallen en in deze maand hebben weer veel mensen hele goede voornemens. Met deze voornemens kan ik jullie met een telefonisch consult ondersteunen en natuurlijk ook met klachten of andere problemen. Ook dit jaar worden al mijn consulten geheel of gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekeraar. Heb je geen aanvullende verzekering dan is het een investering in je eigen gezondheid en welzijn. Heel belangrijk!

Een goede start is om de kerstkilos met INTERMITEREND VASTEN er af te krijgen. De techniek is heel simpel. Enkele voorbeelden zijn 16 / 8 of 5 / 2.

16 / 8 willen zeggen 16 uur niet eten, wel water of kruidenthees drinken en binnen 8 uur jouw biologische maaltijd nuttigen.

5 / 2 houdt in dat je 5 dagen jouw eetpatroon volgt en 2 dagen vast.

een andere manier om het jaar gezond en anders te starten is te vasten op de dag van volle maan en nieuwe maan. Dan heb je extra kosmische ondersteuning

bij het loslaatproces. Wat je ook kan doen is besluiten om 1 dag in de week te detoxen, of te reinigen. Handig is dan om dat op 1 vaste dag in de week te doen.

Als laatste kan je natuurlijk ook voor een weekend reinigen kiezen. 1 x per maand bijvoorbeeld en dan ook lekker de sauna in. Heerlijk, geniet ervan !

Helaas komt mijn site niet omhoog op de google zoekmachine. Jij zou mij dit jaar kunnen steunen door wat vaker op de site te klikken en het naar geinteresseerden

door te sturen. Alvast hartelijk dank daarvoor.

Hartelijke groet en wie weet tot op de Paas- vasten - kuur in Nederland of in de Dordogne in de herfst. Tot dan!

 

 

Wil je 2020 lichter en minder zwaar door het Leven wandelen?

meld je nu aan voor een vastenkuur! Vol is vol!

 

hart.jpg